Privacy Verklaring Dirk De Fauw

Hier vind u de privacy verklaring van www.defauw.eu en de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens gebruikt worden. Daarnaast vind u hier ook al uw rechten m.b.t. uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten.

Deze privacy verklaring zal soms gewijzigd worden door bvb wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de privacy verklaring periodiek te raadplegen.

Dirk De fauw is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Dirk De fauw - Manitobalaan 29 te B-8200 Brugge – T: 050 32 73 01 - www.defauw.euprivacy@defauw.eu

 

● Persoonsgegevens die wij verwerken:

Dirk De fauw verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van zijn diensten en/of omdat u deze zelf aan hem heeft verstrekt via het daarvoor bestemde formulier op www.defauw.eu

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die www.defauw.eu  verwerkt:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Geboorteplaats

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Locatiegegevens

- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

www.defauw.eu  verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

- politieke voorkeur

 

●  www.defauw.eu verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of publicitaire e-mails.

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

- www.defauw.eu analyseert uw gedrag op de website via Google Analytics, om daarmee de website te verbeteren. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Bvb. de duur van uw website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt.

 

● De gegevens die www.defauw.eu ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v. geautomatiseerde besluitvorming:

www.defauw.eu  neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dirk De fauw) tussen zit. www.defauw.eu  gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

-De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres, voornaam en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

-De e-mail van www.defauw.eu wordt gehost bij One.com. Als u contact opneemt via het contactformulier of rechtstreeks via e-mail, worden die betreffende e-mails opgeslagen op de servers van One.com. 

-www.defauw.eu maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken zoals Facebook Pixel. In onze cookieverklaring, die u kan vinden op www.defauw.eu , beschrijven wij met welk doel de verschillende trackers worden gebruikt. Hierbij kan een profiel van u worden opgebouwd. Dit profiel kan anoniem zijn maar kan ook gekoppeld zijn of worden aan uw identiteit door bvb uw Google- of Facebookprofiel.

Indien u www.defauw.eu wenst te gebruiken zonder trackers raden wij u aan om een privacy-bevorderende browser-plugin te installeren zoals Disconnect.me , Do Not Track Me of Ghostery . Hiermee kunt u per website en per tracker aangeven of u deze wilt toestaan.

 

● Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

www.defauw.eu  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor deze categorieën van uw persoonsgegevens:

Het versturen van nieuwsbrieven: uw e-mailadres, naam en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kan u namelijk uitschrijven wanneer u maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar privacy@defauw.eu

Contact opnemen: op het moment dat u contact opneemt met www.defauw.eu via e-mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals naam, voornaam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver van One.com. Die mails worden tot maximaal vijf jaar terug bewaard.

Analytics: De gegevens die Google Analytics op www.defauw.eu verzameld zijn anoniem. Voor de goede orde en om alle misverstanden te vermijden zijn deze dus niet verbonden aan uw naam, voornaam, e-mailadres, enz.. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

● Beveiliging:

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar www.defauw.eu Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vinderafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt uw bezoek aan www.defauw.eu beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van Dirk De fauw prive is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL. Tevens is het domein www.defauw.eu ondertekend met DNSSEC ( https://dnsbelgium.be/nl/kennisbank-veiligheid/dnssec ). Dit is een extra hulpmiddel waarmee de “bewegwijzering” van www.defauw.eu veiliger en vertrouwder wordt.

 

● Delen van persoonsgegevens met derden:

www.defauw.eu  verstrekt uw persoonsgegevens aan derden alleen als dit nodig is om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

 

● Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

www.defauw.eu  gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt cookies ten alle tijden eenvoudig zelf blokkeren en verwijderen via uw internet-browser. De procedure hiervoor kan u lezen op de cookieverklaring van www.defauw.eu

 

● Uw rechten:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door www.defauw.eu  en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@defauw.eu

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitskaart (recto/verso) met het verzoek mee te sturen. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen twee weken, op uw verzoek.

 

● Klachten:

www.defauw.eu  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mocht u toch een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen via privacy@defauw.eu .

Als u vindt dat www.defauw.eu niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat heeft u altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de GBA (Gegevensbeschermingsautoriteit), dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming via www.gegevensbeschermingsautoriteit.be 

 

Heeft u toch nog vragen ? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens:

pricacy@defauw.eu  t.a.v. Dirk De fauw

Bremlaan 10 – 8200 SINT-ANDRIES

T: 050 32 73 01

mail print