Opdracht

Wonen en zorgen: Woonzorgcentra, kortverblijf, serviceflats, woonbegeleiding, verhuisservice en energiebesparingen in de eigen woning.

 

Zorgvereniging

Voor meer info: https://www.mintus.be/

 

Financieel en sociaal: Alle informatie over o.a. schuldbemiddeling, vrijetijdsparticipatie, vrijwilligerswerk en sociale kruidenier De KABA.

Voor meer info: www.ocmw-brugge.be


Kinderen en jongeren: Alle informatie over kinderdagverblijven, onthaalouders, kinderwerkingen en studieondersteuning van studenten

Voor meer info: http://www.deblauwelelie.be

 

Thuiszorg: Alle dienstverleningen die het zelfstandig thuis wonen ondersteunen zoals: boodschappendienst, maaltijden-aan-huis, huishoudelijke hulp, minder mobielen centrale en taxibonnen.

Voor meer info: www.dienstencentra-brugge.be/

 

Hoogstraat 9: Het Stadsbestuur en het OCMW van Brugge hebben de handen in elkaar geslagen om de sociale dienstverlening in Brugge toegankelijker te maken. In Brugge zijn heel wat diensten actief, maar het is niet steeds eenvoudig om de weg te vinden naar de juiste dienst. Wij willen u dan ook heel graag Hoogstraat 9 voorstellen. De medewerkers van Hoogstraat 9 maken u wegwijs in het aanbod van diensten en zoeken samen met u waar u het best met uw vraag terecht kan.

Hebt u een vraag, of bent u op zoek naar één of andere vorm van dienstverlening, aarzel dan niet en neem contact op met Hoogstraat 9.

Voor meer info: https://www.desocialekaart.be/ocmw-brugge-hoogstraat-9-513362

mail print
tweet