Kerstconcert brengt magie en sfeer naar site Ter Potterie

geplaatst op vrijdag 08 december 2017

Op 16 december vindt in de kapel van Onze-Lieve-Vrouw Ter Potterie en in het aanpalende OCMW-woonzorgcentrum een heus kerstevenement plaats. Je kunt er voor de gelegenheid genieten van een kerstmarkt, spijs en drank en een uniek concert van 4 koren uit de regio. OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “In de eindejaarsperiode regent het spreekwoordelijk kerstmarkten en kerstconcerten. Maar dit event is meer dan een eenvoudige benefiet of een muzikale vertoning. In WZC Ter Potterie en in Ons Huis slaan we als OCMW elke dag de brug tussen gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Mensen met beperking en zonder beperking reiken elkaar de hand. Net dat willen we tijdens het concert ook doen.”


Het thema van dit jaar is A Christmas Carol, een verwijzing naar het gelijknamige boek van Charles Dickens. De fauw: “Die Christmas Carol kunt u voor de democratische prijs van 4 euro meebeleven, op 16 december vanaf half drie. Het gebeurt in het bijzonder feeërieke kerkje van Onze-Lieve-Vrouw Ter Potterie. Vanaf 11:00 u ’s ochtends kun je in WZC Ter Potterie ook al de kerstmarkt bijwonen, met hapjes, drankjes en sfeervolle decoratie.”

Voor de gelegenheid heeft OCMW-vereniging Ons Huis vier koren op de affiche geplaatst: Santannabeat en de koren van De Nieuwe Notelaar, Ter Potterie en d’Oude Stasie uit Zeebrugge. “Deze 4 koren worden voor gelegenheid gedirigeerd door Vincent Hullegie. Hij zal het geheel muzikaal in goede banen leiden. Tussen de stukken muziek door brengt Lieselot Boone het verhaal van The Christmas Carol. Wie na het concert de innerlijke mens wil verstevigen, mag uiteraard nog eens terugkeren naar de kerstmarkt in Ter Potterie: die loopt door tot 19:00 u ’s avonds”, aldus nog de OCMW-voorzitter.

Inschrijven voor het kerstconcert van Ter Potterie is wenselijk: stuur een mail naar info@onshuisbrugge.be

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: