Grand Hotel Casselbergh schenkt ‘slaapcomfort’ aan OCMW

geplaatst op zondag 21 januari 2018

Grand Hotel Casselbergh, één van de bekende 4-sterrenhotels in de stad, heeft een warm gebaar gemaakt voor OCMW Brugge. Ze schonken het OCMW deze week een set kwalitatieve donsdekens en matrassen.

OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “De schenking komt er door de hoge eisen binnen de toeristische sector: hotels zoals deze moeten hun klanten elke dag het allerbeste bieden. Hotel Casselbergh seinde ons kort voor de feestdagen dat ze daarom een set matrassen en donsdekens uit roulatie haalden. Het materiaal is nog in goede staat en komt zo in handen van het OCMW. We kunnen alles bezorgen aan cliënten die het moeilijk hebben en het meest elementaire comfort ontberen.”

Ook na de warmste week beweegt er dus aardig wat in Brugge. De OCMW-voorzitter onderstreept dat uitgerekend deze schenking een brug slaat tussen gegoede bezoekers en minder gegoede inwoners van de stad.

“Grand Hotel Casselbergh is letterlijk de overbuur van “onze” Hoogstraat 9, waar de eerste gesprekken tussen cliënten en maatschappelijk werkers van het OCMW plaatsvinden. Het contrast tussen leefomstandigheden kan niet groter zijn. Door deze schenking laat de toeristische sector haar hart spreken. Mensen of organisaties die zich aangesproken voelen en zelf nog degelijk materiaal in de aanbieding hebben, mogen dit altijd seinen aan Vereniging ’t Sas”, aldus nog voorzitter De fauw.

 

Meer info:

Vereniging ’t Sas – T 050 32 76 73

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 

nele vandewaetere

een mooi gebaar !!!! gelukkig zijn er nog mensen met een warm hart !!! PROFICIAT .

geplaatst op dinsdag 16 januari 2018 om 16:50

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: