Mintus pakt Brugge in met 11 roadshows

geplaatst op woensdag 21 februari 2018

Sinds 1 januari is Mintus, de nieuwe zorgvereniging van het OCMW en stad Brugge, actief in de regio. Mintus bundelt alle zorgdiensten rond seniorenzorg die vroeger onder het OCMW vielen. Om de burger te informeren over deze verandering, trekt Mintus vanaf 20 februari de baan op met een onvervalste roadshow.

Voorzitter Dirk De fauw: “Mintus is sinds nieuwjaar bevoegd voor 7 woonzorgcentra, 2 dagverzorgingscentra, 4 serviceflatgebouwen en talrijke seniorenwoningen in en rond Brugge. Ook de diensten- en ontmoetingscentra vallen onder Mintus. Ook al verandert er eigenlijk niets voor de klanten, de inwoners van Brugge hebben vast vragen bij deze ‘evolutie’. Daarom doen we alles uit de doeken tijdens 11 roadshows in regio Brugge.”

Van Sint-Michiels tot Zeebrugge en van Assebroek tot Lissewege: de Mintus roadshow doet vanaf 20 februari verschillende woonzorgcentra en dienstencentra aan. “We zijn ervan overtuigd dat alle Bruggelingen er baat bij hebben om te weten waar Mintus precies voor staat”, gaat De fauw verder. “We belichten onze dienstverlening met interviews en filmfragmenten, op een laagdrempelige manier. Het publiek krijgt de kans om achteraf vragen te stellen aan onze medewerkers.”

Volgende week krijgen alle  inwoners van Brugge alvast een uitgebreide infofolder over Mintus in de bus. “Ook daarin lichten we ons aanbod toe en nodigen we iedereen uit om één van de roadshows bij te wonen. Alle locaties en data staan opgesomd op een aparte flyer die in die folder steekt. Wie de gratis roadshow wil bijwonen, kan zich nu alvast inschrijven via www.mintus.be of via 050 / 32 78 95”, aldus voorzitter De fauw.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: