Brugse senioren sieren cover Mintus-brochure

geplaatst op dinsdag 13 februari 2018

Gisteren is in Lokaal Dienstencentrum ’t Reitje de eerste “officiële” infobrochure van Mintus overhandigd aan Thierry De Block en Chantal Missiaen. Beide Bruggelingen stonden model voor de cover van de brochure, die in de loop van deze week in alle Brugse brievenbussen zal belanden.

“De folder is een beknopte en overzichtelijke publicatie voor elke inwoner van de stad”, verduidelijkt Mintus-voorzitter Dirk de Fauw. “We leggen uit wat Mintus precies te bieden heeft, waar mensen ons kunnen bereiken en hoe de senioren van Brugge van ons aanbod gebruik kunnen maken. Onze zorgverlening is professioneel, kwalitatief en betaalbaar. Dat willen we met deze publicatie graag onderstrepen.”

Voor de cover van de folder zocht Mintus twee geknipte, vlotte senioren. “We belandden bij Thierry en Chantal, zowat de buren van dienstencentrum ’t Reitje”, gaat de voorzitter verder. “Het zijn geëngageerde vrijwilligers en fantastische vrienden voor de centrumverantwoordelijken.”

Het koppel ontving in primeur het ‘eerste exemplaar’ van de Mintus-folder uit handen van voorzitter de Fauw, samen met een afdruk van de coverfoto. “Mensen zoals Thierry en Chantal maken de slogan van Mintus waar: zorg met een plus. Ze zijn gedreven, altijd bereid om te helpen en iedereen een goed gevoel te geven. Daar zien we fier op”, aldus nog voorzitter de Fauw.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: