Danserie zet de zomer swingend in

geplaatst op vrijdag 15 juni 2018

Binnenkort starten de dienstencentra van Mintus met een gloednieuwe, gratis dansinitiatie: ‘Danserie’. Van 25 tot 29 juni kunnen senioren dagelijks deelnemen aan twee demosessies van verschillende dansstijlen.

Mintus-voorzitter Dirk De fauw: “Van maandag tot vrijdag zijn de lokale dienstencentra van Mintus voor inwoners van Brugge de ideale plek om anderen te ontmoeten. Ze kunnen er deelnemen aan tal van activiteiten. Recreatie, sport, cultuur, informatie, uitstappen, vormingen: we bieden het allemaal aan. Met de Danserie gaan we nog een stapje verder:  voortaan kunnen bezoekers tal van dansstijlen op eigen tempo aanleren, met professionele coaching.”

Van salsa tot stijldans, van volksdans tot line-dance en tal van genres daartussenin: bij Danserie laten ze niets aan het toeval over. “Er zijn in de week van 25 juni twee sessies per namiddag, om 14:00 u en om 15:00u”, gaat De fauw verder. “Plaats van afspraak is Sport Vlaanderen, Nijverheidsstraat 112 in Assebroek. Wie graag een paar pasjes waagt, moet zich aanmelden bij ons dienstencentrum Ter Leyen. De Danserie wordt afgerond op zondag 1 juli in dienstencentrum Ter Leyen met een dansnamiddag, een aperitief én hapjes.”

Of je nu een ervaren tangodanser bent, of bij de Scottish liever aan de zijlijn blijft staan: bij de Danserie is iedereen welkom. “We willen mensen op een plezante manier in beweging krijgen en laten genieten van muziek en sfeer. De zomer is daar het uitgelezen seizoen voor”, aldus nog voorzitter De fauw.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: