‘Clash der Titanen’ brengt voetbalgekte naar WZC Ter Potterie

geplaatst op dinsdag 19 juni 2018

In het kader van het wereldkampioenschap organiseerde WZC Ter Potterie maandag een unieke ‘Clash der Titanen’. Twee ploegen van vijf spelers namen het tegen elkaar op, in de tuin van zorgsite Ter Potterie. De aftrap werd gegeven door niemand minder dan ex-Club Bruggespeler en levende legende Raoul Lambert

“Het is altijd fijn om zien hoe onze mensen in de voetbalsfeer opgaan”, vertelt WZC-directeur Fernand Mus. “Niet alleen de medewerkers genieten ervan om zo’n vriendschappelijke match te spelen. Ook voor de bewoners van de site is het een hele belevenis om erbij te zijn.”

Genieten deden de bewoners in elk geval: langs de zijlijn van het geïmproviseerde voetbalveldje verschenen ze getooid in de Belgische driekleur, met bijhorende toeters en opblaasbare drietanden. Toen de rode ploeg na het fluitsignaal het eerste goal scoorde, was het gejoel te horen tot ver voorbij de muren van de site.

Na twee korte helften – het personeel van het WZC moest immers terug aan de slag – bedroeg de eindstand uiteindelijk 4-4. Ook voorzitter Dirk De fauw maakte aan het eind van de match acte de présence en feliciteerde de m/v spelers uitdrukkelijk met hun prestatie.

Directeur Fernand Mus kijkt tevreden terug op de gelegenheidsmatch.
“We hebben 100% genoten van deze kleine stunt. Af en toe is er wel eens een speler weggedoken achter een boom. En die ene rode kaart die de scheidsrechter, was vooral als grap bedoeld.”

“Tijdens zo’n match mag dat uiteraard”, onderstreept Mintus-voorzitter De fauw. “Onze mensen spelen voor het plezier en voor de groepsgeest. Daardoor promoten we met zorgvereniging Mintus niet alleen zorg met een plus, maar ook sport met een plus.”

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: