Viering 15 jaar project Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie

geplaatst op dinsdag 04 december 2018

Het Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie (BNV) viert dit jaar haar 15de verjaardag. Het project, dat een samenwerking is tussen het OCMW en het Stadsbestuur, wil het vrijetijdsaanbod in Brugge voor iedereen toegankelijk te maken. Het BNV werkt hiervoor actief samen met de verenigingen waar armen het woord nemen, diensten/organisaties die actief zijn rond cultuur, sport en jeugdwerk en tal van hulpverleningsorganisaties.

In en rond Brugge wordt een ruim aanbod van vrijetijdsactiviteiten georganiseerd zoals sportclubs, concerten, jeugdverenigingen, theatervoorstellingen, bioscopen, cursussen en sportwedstrijden. Voor wie in een moeilijke financiële situatie zit, zijn veel van die activiteiten vaak te duur. Veel mensen vinden het ook moeilijk om alleen naar een onbekende activiteit te stappen.

Tijdens de viering van afgelopen vrijdag 30 november werd teruggeblikt op de begindagen en de realisaties van de voorbije 15 jaar. Er werd ook naar de toekomst gekeken, met getuigenissen en een debat.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: