Verdeling bloemen bebloemingsactie

geplaatst op zaterdag 20 april 2019

Op zaterdag 20 april vond de verdeling plaats van de bloemen (rode hanggeraniums) van de bebloemingsactie van Stad Brugge.

“Deze actie is er voor de Brugse buurten die meer kleur in hun buurt willen en valt onder het aanbod van de Brugse Buurtcheques. Het aantal buurtcomités die de bloemetjes aanvragen, is dit jaar weer gestegen. Ik kan dat alleen maar aanmoedigen”, zegt schepen van Preventie Mathijs Goderis.

 

De verdeling vond plaats op de site van de Groendienst van de stad. Schepen van Groen Mercedes Van Volcem: “Die dag werden 40.165 bloemetjes verdeeld over 94 buurtcomités. Dat zijn er 3.000 meer in vergelijking met vorig jaar. We kunnen dus gerust spreken van een groot succes.”

 

Burgemeester Dirk De fauw: “Het doet me bijzonder plezier dat deze actie binnen het aanbod van de Brugse Buurtcheques nog steeds in de smaak valt bij de Bruggelingen. Het is een fantastische manier om meer kleur, meer leven en dus ook meer sociaal contact in elke straat tot stand te brengen. Als stadsbestuur zetten wij dergelijke acties graag op het getouw.”

 

 

Link: www.brugsebuurten.be
plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: