Aanvraag bezoekerscodes voor parkeren kan nu ook online

geplaatst op vrijdag 28 mei 2021

Vanaf maandag 24 mei is het mogelijk voor gedomicilieerde bewoners om hun bezoekerscodes (codes waarmee hun bezoekers goedkoper kunnen parkeren) ook online aan te vragen via de website van de Stad Brugge (https://brugge.intouch.be/eloket/).

“Het is dus niet langer noodzakelijk dat mensen voor de aanvraag van de bezoekerscodes speciaal naar het Huis van de Bruggeling moeten komen. Uiteraard blijft dit wel nog steeds mogelijk”, zegt burgemeester Dirk De fauw.

Het online loket voor de bezoekerscodes is toegankelijk via eID en itsme®. De aangekochte codes worden via e-mail bezorgd en zijn ook consulteerbaar in het e-loket. Alle codes die sinds 1 januari 2020 aangekocht werden, zullen ook zichtbaar zijn in dit e-loket. Per code zal er ook duidelijk staan of deze al gebruikt werd of niet.

Sinds kort is het bovendien ook mogelijk om, naast de activatie via SMS, de parkeercodes te gebruiken via de app van 4411. Bij de diensten ‘parkeren’ klik je in de app dan op ‘parkeervouchers’. In het volgende scherm geef je de parkeercode in, gevolgd door je nummerplaat. Van zodra de sessie gestart is kun je bij ‘actueel’ de looptijd van de sessie volgen. De activatiekost per code is 0,25 euro.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: