Brugge de gelukkigste en meest fiere van alle centrumsteden

geplaatst op woensdag 23 juni 2021

Iedere drie jaar bevraagt het Agentschap Binnenlands Bestuur een grote groep burgers over hoe ze leven, wonen en werken in hun stad ervaren. De resultaten van de recentste bevraging tonen aan dat Bruggelingen zich het gelukkigst voelen onder alle inwoners van centrumsteden en fier zijn op hun stad. Ook op het vlak van vertrouwen in het bestuur, communicatie en dienstverlening krijgt de stad een goed rapport.

“Dit is een rapport waar we allemaal trots op mogen zijn”, zegt burgemeester Dirk De fauw. “Deze schitterende cijfers uit de stadsmonitor zijn een verdienste van ons allemaal: de inwoners, de medewerkers van de stad, het OCMW, de politie, het college en de gemeenteraad. Bovendien werden de burgers bevraagd in volle coronapandemie – een periode waarin het voor ons allen niet altijd even makkelijk werken was.”

“Dat Bruggelingen gelukkig zijn en fier zijn op hun stad, maakt van mij niet alleen een zeer tevreden burgemeester, maar ook een zeer tevreden inwoner. We zijn nog niet halverwege de legislatuur, maar toch geven de Bruggelingen aan dat ze vertrouwen hebben in ons beleid en ons bestuur. De stijging is meer dan opvallend. Namens het voltallige bestuur bedank ik onze inwoners voor dit vertrouwen. We zullen de komende jaren er alles aan doen om dit vertrouwen te behouden en ervoor zorgen dat onze stad de beste plaats in Vlaanderen blijft om te wonen, te werken en te leven.”

Link: https://www.brugge.be/stadsmonitor2021
plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: