Reeds meer dan 35.000 inschrijvingen voor de groepsaankoop groene stroom en gas

geplaatst op maandag 30 januari 2012

De campagne ‘Samen op weg naar goedkopere groene energie’ van de Provincie West-Vlaanderen telt momenteel reeds meer dan 35.000 inschrijvingen.

 

Inschrijven kan nog tot eind deze week
Inschrijven voor de groepsaankoop kan nog tot eind deze week (tot en met 5 februari 2012) via de website of via een papieren formulier (in een infoloket).

Sinds 3 november kunnen particulieren en ondernemingen (met een jaarverbruik tot 25.000 kWh voor elektriciteit en 50.000 kWh voor gas) zich vrijblijvend en gratis via de website www.samengaanwegroener.be of via een papieren formulier (in een infoloket) registreren voor de groepsaankoop elektriciteit en/of gas die het West-Vlaamse provinciebestuur organiseert.

Door een groot volume gezamenlijk aan te kopen via een openbare veiling kan een gunstigere prijs worden bedongen dan bij een individuele overstap. Tegelijk wordt ook het milieu niet vergeten, want het provinciebestuur kiest voor 100 % groene stroom. De eigenlijke veiling voor particulieren is voorzien op 6 februari 2012. Kandidaat-leveranciers kunnen die dag bieden via de online-veiling. Daarna krijgt elke deelnemer een persoonlijk resultaat en kiest hij/zij zelf om de overstap naar een nieuwe leverancier wel of niet te maken.

 

Praktisch
Inschrijven voor de groepsaankoop kan nog tot en met 5 februari 2012 via de website of via een papieren formulier (in een infoloket).
Op www.west-vlaanderen.be/samengaanwegroener vindt u een overzicht van de data en de locaties van de infoavonden en van de locaties en de openingsuren van de infoloketten.

Meer info
Burgers met vragen kunnen terecht op de gratis infolijn op 0800 18 711 of hun vraag stellen via mail naar samengaanwegroener@west-vlaanderen.be.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: