App 'Iedereen West-Vlaams' reeds meer dan 40.000 keer gedownload

geplaatst op vrijdag 08 juni 2012

 

De app voor iPhone en Android-smartphone ‘Iedereen West-Vlaams’, die ontwikkeld werd door de Provincie West-Vlaanderen, is een succes. De app werd sinds de lancering op maandag 28 mei reeds meer dan 40.000 keer gedownload. Meer dan 30.000 keer via iPhone en bijna 10.000 keer via Android. De app stond zelfs een tijdlang genoteerd als meest gedownloade gratis app bij de App Store.

Via de mobiele app (voor iPhone en Android) leert de gebruiker de leukste West-Vlaamse woorden en uitdrukkingen. De opgedane kennis kan nadien zelfs getest worden.

Met deze campagne wil het provinciebestuur de nadruk leggen op het West-Vlaamse gevoel, de West-Vlaamse identiteit en het West-Vlaams zelf. Daarnaast kun je vrienden via de sociale netwerksite Facebook uitdagen op hun kennis van het West-Vlaams. Verder zijn er radiospots waarin bekende figuren (Axl Peleman, Stijn Meuris en Pascale Platel) hun liefde voor het West-Vlaamse uiten. Dit kadert allemaal in de nieuwste regiomarketingcampagne.

De Facebook-app is terug te vinden via www.facebook.com/westvlaanderen. De app kan via de App Store gedownload worden en de Android-app via Google Play.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: