Provincie stelt haar 25e jaarboek voor

geplaatst op vrijdag 08 juni 2012

Op donderdag 7 juni stelde de Provincie haar 25e jaarboek voor. De West-Vlaamse gedrevenheid wordt naar jaarlijkse gewoonte vertaald in een jaarboek dat een levendig beeld schetst van het beleid en de werking van het provinciebestuur.

Het ‘Jaarboek ’12’ van de Provincie West-Vlaanderen is opnieuw geen klassiek jaarverslag, maar een aangenaam kijk- en leesboek met de belangrijkste blikvangers uit 2011. Deze blikvangers zijn opgebouwd rond de drie speerpunten van West-Vlaanderen: genieten, ondernemen en kwaliteit.

In de editie 2012 is er ondermeer aandacht voor de voorbereidingen in het kader van de herdenking van WO I, het nieuwe bezoekers- en watersportcentrum in De Gavers en de start van Inagro. Daarnaast kan u er ook lezen over de allereerste provinciale erfgoedprijs, het winnend ontwerp voor het nieuwe Natuurcentrum Zwin, de WUK-campagne (over gehoorschade) en de succesvolle groepsaankoop voor groene elektriciteit en gas.

Het 'Jaarboek ’12’ telt meer dan 200 blz. en wordt op 5.000 exemplaren gedrukt. Het wordt opgestuurd naar alle opinion leaders en partners van de Provincie.

Praktisch Op de website www.west-vlaanderen.be/jaarboek kan de pdf-versie doorbladerd worden. 

Het ‘Jaarboek ’12’ is gratis te verkrijgen in het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis (Jan Van Eyckplein 2 in Brugge) en kan eveneens via de website, via provincie@west-vlaanderen.be en via 0800 20 021 besteld worden.

Meer info:  dienst Communicatie – Peter Verheecke peter.verheecke@west-vlaanderen.be of 050 40 74 01

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: