CD&V lijst is volledig

geplaatst op donderdag 12 juli 2012

De 2 laatste plaatsen op de CD&V lijst voor de Brugse gemeenteraadsverkiezingen zijn ingevuld. 

Op plaats 26 komt Marleen Chenot uit Sint Jozef.  Marleen Chenot werkt bij de West-Vlaamse afdeling van het Agentschap Wegen en Verkeer.  Als kwaliteitsverantwoordelijke is ze er zeer goed op de hoogte van de staat van ons West-Vlaams wegennetwerk.  Marleen Chenot is tevens vakbondsafgevaardigde voor ACV-Openbare Diensten, waarbij ze niet alleen op de werkvloer actief is, maar ook in het verbondsbestuur van ACV Brugge-Oostende-Westhoek. Ze neemt de mantelzorg op voor haar moeder, waardoor haar nog weinig tijd rest voor haar hobbies  tekenen,  schilderen en bezoeken van tentoonstellingen en culturele evenementen.

Marleen Chenot is 48 jaar, gehuwd met politieagent Alain De Moerloose en heeft een zoon en een dochter.

Marleen Chenot Sikkelstraat 4 8000 Brugge 050 37 38 57 chenot.marleen@gmail.com

De Zeebrugse reder Eddie Cattoor neemt plaats 39 in.  Eddie Cattoor stamt uit een vissersfamilie met een lange voorgeschiedenis en is zaakvoerder van de rederij  bvba “long Ships” waar hij, ondanks de hoge brandstofprijzen en de lage visprijzen, blijft investeren in de toekomst van de Zeebrugse visserij.   Eddie Cattoor is bestuurder in de Rederscentrale en gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse Visserij Coöperatie Equipment. Samen met zijn oudste zoon David is hij ook zaakvoerder van ruitenwasserij Opti-Clean.  Dochter Shirley baat in de oude vissershaven het bekende cafe “The Sailor” uit. De jongste zoon Jason vaart mee op de Z.90 Francine.

In zijn vrije tijd is Eddie Cattoor bestuurder van het Zeebrugs Zeewijdingscomité.

Eddie Cattoor   is 56 jaar.  Hij was gehuwd met Francine Brouckaert die in 2006 overleed aan kanker.  Hij heeft 3 kinderen en 2 kleinkinderen.

Cattoor Eddie. Meeuwenstraat 9 8380 Zeebrugge. 050/59 90 49 rederij.atlas@skynet.be      

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: