OCMW Brugge zet deuren open voor de 'Dag van de zorg'

geplaatst op donderdag 07 maart 2013

Het Brugse OCMW is van plan deel te nemen aan de tweede editie van de Dag van de zorg, op zondag 17 maart. Het OCMW zet die dag zijn duren open en bezoekers kunnen onder andere een rondleiding krijgen in het woon-zorgcentrum de Zeven Torentjes.

Het Brugse OCMW zal ook dit jaar opnieuw deelnemen aan de Dag van de Zorg. Het is intussen de tweede editie van dit evenement.

Tijdens de editie van vorig jaar toonden heel wat mensen interesse in het Brugse OCMW. ‘Dit is ook de reden waarom we dit jaar opnieuw de deuren openzetten', zegt OCMW-voorzitter Dirk De fauw (CD&V)

Tijdens de Dag van de zorg toont het Brugse OCMW wat ze te bieden heeft. In Brugge werkt immers een op de vijf inwoners in de zorgsector, wat overeenkomt met 19.159?personen. ‘Op zondag 17 maart krijgen de bezoekers een rondleiding in het woon-zorgcentrum de Zeven Torentjes', vertelt De fauw. ‘Ze kunnen zo kennismaken met het aanbod van de dienstencentra, krijgen informatie over ouderenzorg en thuiszorgdiensten en komen meer te weten over de verschillende vacatures bij het OCMW. Wij zijn steeds op zoek naar verpleegkundigen en huishoudhulpen, daarom krijgen bezoekers informatie via verschillende standen over de Brugse scholen die opleidingen in de zorg- en welzijnssector geven.'

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: