Politie bezoekt kinderdagverblijf 'De Blauwe Lelie'

geplaatst op donderdag 11 april 2013

De Brugse politie heeft deze week een bezoekje gebracht aan 'De Blauwe lelie'.  Het kinderdagverblijf voorziet dagopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar, maar op zaterdagen en tijdens de paas- en zomervakantie is er ook opvang voor kinderen tot 6 jaar.

Voor die vakantieopvang is er een aparte leefruimte voorzien die luistert naar de naam 'De Sprinkhanen'.  Per dag worden er gemiddeld 12 kindjes opgevangen tussen 3 en 6 jaar.

De activiteiten voor de kinderen worden op maat gemaakt en in wekelijkse thema's gegoten.  Deze week staat het thema 'verkeer' centraal.  Een bezoekje van de politie kan dan uiteraard niet ontbreken.

De kindjes mochten de helm en pet ook zelf eens op hun hoofd zetten wat hen laaiend enthousiast maakte.  Ook de kogelvrije vest eens aantrekken was een 'schot' in de roos!  Er was natuurlijk ook heel wat aandacht voor verkeersveiligheid.  De agenten demonstreerden hoe ze het verkeer regelen en de kinderen mochten dit eens nadoen voorzien van een speciale veiligheidsjas en een rode seiner.

Als afsluiter hebben de kinderen de politie bedankt met zelfgemaakte tekeningen en een spandoek om in hun bureau uit te hangen.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 

Sander

Er staat een foutje in ( er staat ploitie in plaats van politie )

geplaatst op woensdag 03 juni 2015 om 14:28

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: