Opening Het Huis

geplaatst op dinsdag 28 mei 2013

Donderdag 23 mei ll heerste er een feestelijke stemming in Rozendal nummer 5 voor de opening van de nieuwe veranda in Het Huis.

Samen met Vlaams Minister van Welzijn Jo Vandeurzen openden we de nieuwe veranda van Het Huis.  Het Huis creëert een neutrale bezoekruimte voor ouders in een vechtscheiding en ook voor grootouders en kleinkinderen.  De bezoeken vinden plaats in het eerste en het derde weekend van de maand en worden begeleid door een vrijwilliger.

Meer en meer kinderen groeien op in een gezin met gescheiden ouders. Als we de cijfers voor West-Vlaanderen bekijken dan zien we dat 13% van de kinderen tot 19 jaar geconfronteerd worden met een relatiebreuk bij hun ouders.  Het Vlaamse cijfer ligt nog hoger, tussen 20 en 25% in 2005!

Een tendens die niet tegen te houden valt, we kunnen bijgevolg maar beter proberen er op een goede manier mee om te gaan.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 

van ingh habitat

bonjour,
je vous contacte car je suis entrepreneur spécialisé dans la construction de gros oeuvre de veranda cet a dire terrassement,fondation,beton,dalle,maçonnerie,chape,carrelage,plafonnage gyproc et electricité.
j ai eu vos coordonnée par un ami et c est pour cela que je viens vers vous. si vous avez besoin de mes services je suis prét a vous rencontrer. mon num de tel 0498/16 63 70 merçi et bonne fetes de fin d anée

geplaatst op dinsdag 31 december 2013 om 16:27

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: