OCMW Brugge ontvangt certificaat E-procurement

geplaatst op maandag 03 juni 2013

Het OCMW Brugge heeft van de Vlaamse Overheid een certificaat gekregen voor de deelname aan het systeem van e-procurement.

E-procurement is een realisatie van de Federale Overheidsdienst Informatie- en Communicatietechnologie (Fedict) om procedures en transacties rond overheidsopdrachten elektronisch te laten verlopen.

Om alle vertakkingen van onze grote organisatie draaiende te houden, moeten er natuurlijk heel wat zaken aangekocht worden zoals kantoormateriaal, energie, schoonmaakproducten, voeding, verzorgingsmaterialen, enz... Het aankopen van deze producten verloopt in een aantal fases en er moet rekening gehouden worden met de wetgeving op de gunning van de overheidsopdrachten.  Heel dit proces kan vanaf nu digitaal verlopen, dankzij e-procurement!

Ons OCMW is één van de eerste OCMW's die in het systeem van e-procurement stapte.  We hebben onlangs een certificaat ontvangen van de Vlaamse Overheid voor het enthousiasme waarmee wij het voorbije jaar het initiatief genomen hebben om overheidsopdrachten transparanter en toegankelijker te maken voor het bedrijfsleven.  Ik ben enorm blij met die erkenning en kan deze manier van werken alleen maar toejuichen.  De werkwijze is transparant, efficiënt en zal in de tokomst meer en meer gebruikt worden.


 

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: