7 nieuwe wagens voor OCMW Brugge

geplaatst op dinsdag 12 november 2013

Het wagenpark van het OCMW heeft er zeven nieuwe voertuigen bij.


 

Het dagverzorgingscentrum Den Erker krijgt 2 nieuwe minibussen, bezoekers van Den Erker zullen vanaf nu van en naar huis gebracht worden met deze spiksplinternieuwe busjes.

Er is ook een minibus bij voor de Dienst Bejaardenzorg, dat busje zal gebruikt worden voor de animatieactiviteiten van de woonzorgcentra.

De dienst Maaltijden aan Huis krijgt 2 nieuwe bestelwagens, 1 bestelwagen is ter vervanging, de andere is een uitbreiding van het wagenpark.  In het weekend is er een nieuwe maaltijdronde waardoor de chauffeurs nogal krap zaten in vervoersmiddelen.

Ook de lokale dienstencentra krijgen er een voertuig bij.  De Dienst Boodschappen Aan Huis breidt uit en dat vraagt om een nieuwe bestelwagen.

Als laatste in de rij hebben we de vereniging WOK.  De vereniging richt zich tot iedereen die voorlopig niet, of niet langer op de reguliere arbeidsmarkt terecht kan. Wok biedt drie werkingsmogelijkheden aan zijn doelgroep : buurtwerking, groepsgroen en atelierwerking.  De nieuwe wagen zal gebruikt worden voor de buurtwerking en vervangt een oude wagen.  De medewerkers van de buurtwerking voeren klusjes en diensten uit bij zorgbehoevende personen, zoals boodschappen en kleine schilder-, tuin- en reparatiewerkjes.  De dienst is voorbehouden voor mensen met een laag inkomen. 

De nieuwe voertuigen zullen een meerwaarde bieden voor de werking van ons OCMW

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: