NIEUW : energieloket

geplaatst op maandag 18 november 2013

Hebt u vragen rond energie of telecommunicatie, wilt u weten of u bij de meest voordelige leverancier zit ? hebt u recht op sociaal tarief ? voor deze en allerhande andere vragen kan u terecht bij het Energie- en telecommunicatieloket ook als u een lening wenst voor financiëring van zonnepanelen.

 

Vanaf 18 november kan iedereen terecht in het loket om facturen van telefonie, internet en tv te vergelijken.

U brengt uw factueren mee zodat men een juist beeld heeft van uw bel en surfgedrag.

U kan zich inschrijven voor de groepsaankoop energie van de provincie en brengt uw eindafrekening mee.

LENING ZONNEPANELEN VOOR IEDEREEN :

De Schakelaar, de OCMW-vereniging die rond energiebesparing werkt wil dat er meer geïnvesteerd wordt in hernieuwbare energie.

De Vlaamse overheid stelt zich borg voor leningen die aangegaan worden voor allerhande energiebesparende maatregelen, maar niet voor zonnepanelen. De Schakelaar besliste echter om zelf in te staan voor deze borg, omdat we ervan overtuigd zijn dat zonnepanelen zichzelf nog steeds terugbetalen.

Iedereen, zonder inkomensvoorwaarde, kan een lening aanvragen voor energiebesparende maatregelen. Wie over minder inkomsten beschikt, kan de lening zelfs helemaal renteloos verkrijgen. Voor anderen is er een vaste rentevoet van een haast verwaarloosbare rente van 2%. Onze Vereniging kan mensen die deze lening aanvragen ook adviseren rond energiebesparende maatregelen. Daarnaast kunnen er tips meegeven worden om de energiefactuur op een efficiënte, duurzame en ecologische manier te verminderen. Ten slotte kan op ieder moment, zonder wederbeleggingsvergoeding en dus helemaal kosteloos, de lening vroegtijdig terugbetaald worden.

Voor alle informatie rond energie kunt u terecht in het Sociaal Huis - Hoogstraat 9, 8000 Brugge, tel.: 050/32 77 70

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: