Sociaal Huis verwelkomt 30.000ste bezoeker!

geplaatst op dinsdag 18 februari 2014

Sinds 2007 helpt het Sociaal Huis Bruggelingen in hun zoektocht naar de best passende oplossing voor tal van vragen.

In juni 2012 verhuisde het Sociaal Huis naar een nieuwe locatie in de Hoogstraat. Sinds die verhuis wordt het aantal bezoekers nauwgezet bijgehouden. Onlangs mochten we de 30.000ste bezoeker verwelkomen: de heer Herman Petit-Jean, die een bezoekje bracht aan ons Seniorenloket. Hij werd hiervoor door onze medewerkers in de bloemetjes gezet.

Veel mensen vinden al vlot de weg naar het Sociaal Huis. Dat blijkt uit de vele bezoekers die aanklopten om hun vraag te komen stellen. In 2013 werden er 19.114 bezoekers geregistreerd door het onthaal. Hierbij komen nog de anonieme bezoekers: een 500-tal bezoekers aan de Opvoedingswinkel en de voorzitter. Vanaf mei 2013 moeten mensen zich ook niet meer aanmelden om hun elektriciteit en gas op te laden. Sinds mei 2013 verliepen zo’n 2.500 opladingen via selfservice. In het jaar 2013 waren er dus meer dan 20.000 bezoekers!

Het Sociaal Huis bestaat uit verschillende loketten, met elk hun eigen specialisatie. Er is een Energieloket, een Seniorenloket, een Woonloket, een Loket Kinderopvang, een Loket voor personen met een beperking, de Opvoedingswinkel en het Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie.

Link: www.sociaalhuis-brugge.be
plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: