De OCMW-vereniging De Schakelaar pakt uit met een nagelnieuwe website

geplaatst op maandag 27 oktober 2014

De OCMW-vereniging De Schakelaar pakt uit met een nagelnieuwe website. De Schakelaar wil mensen ecologisch en economisch verantwoord laten omgaan met verschillende energiebronnen.

"Via de nieuwe site willen we zoveel mogelijk mensen informeren over onze dienstverlening. Er zijn heel wat Bruggelingen die nog niet weten waarvoor ze allemaal bij De Schakelaar terechtkunnen", vertelt OCMW-voorzitter Dirk De fauw.

 

De energiekost neemt nochtans een grote hap uit het huishoudenbudget. De Schakelaar zoekt uit hoe dat energieverbuik verminderd kan worden. Zo is het Energieloket in het Sociaal Huis dagelijks open voor mensen die vragen hebben over hun energiefacturen. De Schakelaar biedt ook goedkope energieleningen aan voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen. Het plaatsen van dakisolatie of het vervangen van een oude stookketel is namelijk voor heel wat gezinnen geen evidentie meer.

De nieuwe website is aangepast aan smartphone- en tabletgebruik.

"Zo hopen we een grotere toegankelijkheid en bekendheid te creëren bij De Bruggeling. Een andere nieuwigheid aan de website is het invullen van online formulieren. Zo kunnen mensen via de site een offerte aanvragen voor dakisolatie", besluit De fauw.

 

Link: www.deschakelaar.be
plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: