OCMW huldigt winnaar 'Dwars door Brugge'

geplaatst op maandag 18 mei 2015

Alexander Diaz Rodriguez won afgelopen zondag voor de tweede maal de loopwedstrijd ‘Dwars door Brugge’. Als personeelslid bij het Brugse OCMW werd hij voor zijn sportieve prestatie in de bloemetjes gezet door OCMW-voorzitter Dirk De fauw.

 

 

 

Diaz Rodriguez is werkzaam bij de OCMW-vereniging De Schakelaar, waar hij werkbegeleider is bij het plaatsen van dakisolatie en zonnepanelen. Maar buiten het OCMW is hij gekend als een uitmuntend langeafstandsloper. OCMW-voorzitter Dirk De fauw is vol lof over zijn personeelslid: "Alexander blijft ons verbazen met zijn sportieve prestaties. Bij zijn laatste 4 deelnames aan ‘Dwars door Brugge’ behaalde hij telkens een podiumplaats, waarvan 2 op het hoogste schavot."

2011: 2de 00:44:49

2012: 1e 00:43:54

2013: 3e 00:45:39

2014: (niet deelgenomen)

2015: 1e 00:45:48

"Ik denk dat ik namens het voltallige OCMW mag spreken wanneer ik zeg dat we bijzonder trots op onze collega. Trouwens, jaarlijks nemen heel wat personeelsleden van het OCMW deel aan DDB. Ook hen wil ik bij deze feliciteren met hun sportieve prestaties" aldus nog voorzitter De fauw.

 

foto (vlnr):

Heidi Hoppe, raadslid OCMW - Dirk De fauw, voorzitter OCMW - Alexander Diaz Rodriguez - Wannes Verbrugghe, coördinator vereniging De Schakelaar – Christian Fillet, secretaris OCMW

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: