OCMW personeel in een nieuw jasje

geplaatst op woensdag 13 mei 2015

Alle medewerkers van het Brugse OCMW die arbeidskledij dragen werden in een ‘nieuw jasje’ gestoken. De koks en het keukenpersoneel van de Centrale Keuken Ruddersstove, de medewerkers van de technische dienst, de huishoudhulpen en de medewerkers van de woonzorgcentra (verpleegkundigen en zorgkundigen), maar ook de logistiek medewerkers en de groep kine, ergo en animatie kregen allemaal nieuwe arbeidskledij.

 

 

OCMW-voorzitter Dirk De fauw:

"Al deze voorzieningen hadden hun eigen noden, behoeften en wensen waarmee rekening diende gehouden te worden bij de keuze van de kledij. En als je weet dat 1.000 mensen ook 1.000 verschillende wensen en verlangens hebben, dan kan je wel voorstellen wat een groot proces dit is geweest." 

De kledij diende aan vier eisen voldoen: stijl, draagcomfort, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. De kledij moest bovendien vervaardigd zijn in menswaardige omstandigheden en voldoen aan het charter van ‘schone kleren’.

"Specifiek voor het personeel van onze woonzorgcentra werd er huiselijk ogende kledij voorzien. Voor alle medewerkers die in contact komen met onze klanten, wilden we sowieso dat ze verzorgd voor de dag kunnen komen. Ik mag gerust zeggen dat we hier in zijn geslaagd" aldus nog voorzitter De fauw

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: