Wok, plukt en klinkt op de samenwerking

geplaatst op maandag 12 oktober 2015

Vereniging  WOK  is een sociaal tewerkstellingsproject van het OCMW van Brugge en biedt arbeid en traject op maat aan van personen die voorlopig niet meer op de betaalde arbeidsmarkt terechtkunnen.

 

 

 

De groepsgroen werking van de vereniging WOK onderhoudt verschillende tuinen van het OCMW.In een aantal tuinen staan fruitbomen waar tot op heden weinig werd mee gedaan.Een eenvoudige vraag naar appelpluk ipv jaarlijks oprapen van rotte appels werd plots een OCMW fruitplukfeest.

In WZC Minnewater was met heel blij dat er een bestemming was voor het vele fruit,  de kindjes van het kinderdagverblijf  de blauwe Lelie waren heel blij mee te mogen ‘plukken’  met de medewerkers van de vereniging WOK.

En ook hoeve hangerijn zag dit thema perfect passen in de fruithappening die doorgaat op hun terrein. Het is een eenvoudige tuinopdracht die in heel korte tijd een samenwerking tot stand bracht tussen verschillende diensten  en resulteerde in … lekkere taart en sap.

Het is een verhaal dat is gestart en zeker vervolg krijgt naar volgende jaren. Zowel klein als groot hielp mee aan de appelpluk: samen willen we vandaag klinken op dit lekkere sap van eigen kweek.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: