Overhandiging cheque Madsen

geplaatst op maandag 26 oktober 2015

Ook dit jaar lokte Open Bedrijvendag heel wat nieuwsgierigen die een kijkje achter de schermen wilden nemen. In Brugge zette nieuwkuis en wasserij Madsen de deuren open voor het publiek. De firma koppelde hier ook een actie aan, ten voordele van onze vereniging ’t Sas. Deze vereniging bestaat uit een inloophuis, een sociale kruidenier ‘De KABA’ en de ‘nachtopvang en crisishulpverlening’.

Madsen lanceerde een oproep om winterkledij, slaapzakken en bedlinnen af te leveren in h...et bedrijf. De ingezamelde kleren en de slaapzakken kunnen mensen warm houden tijdens de koudere periode die opnieuw voor de deur staat. Het beddengoed zal worden gebruikt om de slaapvertrekken in te richten in onze ‘nachtopvang en crisisopvang’.

Maar dat is niet alles: de firma schenkt ook een cheque van 500 euro! Dat bedrag werd gehaald uit de inkomsten van de bar op Open Bedrijvendag. Het geld zal gebruikt worden om te werken aan de gezondheidspromotie binnen de sociale kruidenier De KABA. Met dat geld zal het boekje ‘IKOOK’ gemaakt worden. Hiermee willen we mensen in kansarmoede stimuleren om een gezonde, eenvoudige en goedkope maaltijd te bereiden met de producten die terug te vinden zijn in de rekken van De KABA

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: