“Een traktatie uit het Hart” OCMW schenkt peperkoek voor “Dag van de Zorg”

geplaatst op maandag 20 maart 2017

Zondag was het in heel Vlaanderen Dag van de Zorg. Op die dag staan de zorgsector, welzijn en de witte economie in de kijker. Binnen het OCMW was er in het kader van de Dag van de Zorg een kleine traktatie voorzien op maandagochtend.

 

 

 

 

OCMW-voorzitter Dirk De fauw: "We zijn ons ervan bewust dat er binnen ons OCMW honderden, zo niet duizenden ‘zorgenden’ aan de slag zijn. Ik denk daarbij aan de verzorgers en de verplegers, maar net zo goed aan ons keukenpersoneel, de logistieke medewerkers, de mensen in de dienstencentra en de mensen in het hoofdgebouw. Dankzij hun zorg draait het OCMW dag na dag op volle toeren."

Het OCMW bekeek "zorg" vandaag dus in de breedste zin van het woord. De verzorgden, verplegenden, het keukenpersoneel, de logistieke en andere medewerkers kregen bij het krieken van de dag een peperkoeken hart cadeau, onder het motto ‘Een traktatie uit het hart’. "Onze mensen zijn de stille motor achter het grootste zorgproject in de Brugse regio: het OCMW. Daar zijn we bijzonder fier op. Een lekkernij bij de kop koffie op de eerste werkdag van een week, is een mooie manier om dat duidelijk te maken", aldus de voorzitter.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: