“Ongelooflijk Cool” OCMW lanceert aanwervingscampagne voor WZC-personeel

geplaatst op maandag 20 maart 2017

Vorige week werd op de site van woonzorgcentrum Ten Boomgaarde Ongelooflijk Cool voorgesteld, de nieuwe aanwervingscampagne van OCMW Brugge. De campagne focust op zorgtalent en wil mensen in de hele regio aan het werk zetten.

 

 

 

 

100 vacatures, met een waaier aan taken: die heeft het OCMW van Brugge momenteel on de aanbieding. De campagne Ongelooflijk Cool moet de vacatures helpen invullen. Er is personeel nodig voor het vernieuwde WZC Ten Boomgaarde dat in het najaar de deuren opent, maar ook op andere plekken zoekt het OCMW zorgtalent.

Voorzitter Dirk De fauw: "Het OCMW investeert 7 dagen op 7 en 24 op 24, in de zorg voor senioren in de Brugse regio. Als toonaangevende zorgverstrekker willen wij ook optimaal zorgen voor onze eigen medewerkers. Daarom hebben we Ongelooflijk Cool gelanceerd: een jobcampagne om nieuwe mensen aan te trekken en de vertrouwde medewerkers, maximale ontplooiingskansen te geven."

Ongelooflijk Cool focust bewust op de zorgprofielen en daar is een reden voor. "Het is geen evidentie om zorgkundigen en verpleegkundigen aan te trekken", zegt Dirk De fauw. "We willen mensen warm maken voor dit werk en zetten daarvoor alle middelen in. Medewerkers krijgen de kans om één of meerdere goede kandidaten aan te brengen in ruil voor een incentive. We maken ook gebruik van diverse sociale media en de 80 wagens van het OCMW dragen het campagnebeeld letterlijk in de straten uit."

Er zijn op dit moment 100 verschillende vacatures bij het OCMW, verspreid over de hele Brugse regio. Via ongelooflijkcool.be kunnen geïnteresseerden zorgvacatures raadplegen en met een eenvoudige klik of swipe solliciteren. De personeelsdienst van het OCMW garandeert een vlotte opvolging.

 

Om de campagne in de verf te zetten, organiseert het OCMW van Brugge samen met de VDAB een jobdag op 28 maart. In WZC Ten Boomgaarde (Ter Beke 27, 8200 Sint-Michiels) kunnen potentiële medewerkers tussen 11u en 18u het jobaanbod raadplegen en advies en ondersteuning krijgen bij sollicitatievragen.

Meer info: ongelooflijkcool.be

 

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: