WZC Ten Boomgaarde: OCMW investeert in toekomst en tewerkstelling

geplaatst op maandag 05 juni 2017

In het najaar van 2017 opent in Sint-Michiels Brugge het gloednieuwe OCMW woonzorgcentrum Ten Boomgaarde. Op dit moment zijn er bij het OCMW nog zo’n 40 vacatures voor zorg- en verpleegkundigen: ook zij kunnen het team van Ten Boomgaarde vervoegen en hun talent valideren in een ultramoderne omgeving.

OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “Werken in een OCMW-woonzorgcentrum is kiezen voor een geëngageerde job in eigen streek. In het nieuwe WZC Ten Boomgaarde kunnen zorg- en verpleegkundigen het beste van zichzelf geven, in een hypermodern kader. Daarmee vervullen we een sleutelrol voor de tewerkstelling in Brugge. Wie bij het OCMW aan de slag gaat, plukt er de vruchten van en geeft iets terug aan de samenleving.”

Dat die formule werkt, blijkt alvast uit de jobcampagne die het OCMW sinds maart uitdraagt. Onder de noemer “Ongelooflijk Cool” wordt zorgkundig en ander talent warm gemaakt om bij de grootste zorgverstrekker in de regio aan de slag te gaan. “We hadden aanvankelijk 120 vacatures voor zorg- en verpleegkundigen, ook voor Ten Boomgaarde”, onderstreept WZC-directeur Martin Jacques. “Drie kwart van de jobs is intussen ingevuld.”

Met 112 plaatsen voor hulpbehoevende wordt Ten Boomgaarde het nieuwe uithangbord voor de seniorenzorg van het Brugse OCMW. Seniorenzorg op maat wordt er gekoppeld aan de meest moderne voorzieningen en de eerste bewoner neemt er op 9 oktober zijn intrek. Daarmee is Ten Boomgaarde het zevende rusthuis onder de vleugels van het Brugse OCMW. “Technici en aannemers werken met volop aan de werf om Ten Boomgaarde tegen oktober instapklaar te krijgen. We gaan er prat op dat dat lukt en doen hierbij een extra oproep om onze 40 openstaande vacatures in te vullen. Wie interesse heeft om als zorg- of verpleegkundige aan de slag te gaan, beveel ik warm aan om online te solliciteren via ongelooflijkcool.be. Daarnaast moeten we er verder alles aan doen om het aanbod van zorg- en verpleegkundige opleidingen in onze streek maximaal te versterken én jongeren warm te maken voor deze mooie en noodzakelijke opleidingen”, aldus nog voorzitter De fauw.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 

ricquier patrick

nu werk ik met een vervanging kontrak in het algemeen magazijn az st jan als er werk zou zijn voor mij als magazijnier of klusjesman gelieve mij te kontakteren dank bij voorbaat patrick

geplaatst op dinsdag 13 juni 2017 om 21:50

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: