OCMW-huishoudhulpen in de bloemetjes gezet

geplaatst op dinsdag 20 juni 2017

In het kader van de Dag van de Huishoudhulp zette het OCMW van Brugge op 20 juni haar eigen huishoudhulpen in de bloemetjes. De medewerk(st)ers werden vergast op een kleine attentie. Voor de gelegenheid ging voorzitter Dirk De fauw ook langs bij Irena Declercq (91), die al geruime tijd een beroep doet op huishoudhulp Sabine Vandenbroucke.
OCMW-voorzitter De Fauw: “We zijn alle OCMW-medewerkers die hun hart laten zien op het werk, bijzonder genegen. Onze poetshulpen horen daar ook bij: ze nemen bij de klant tal van taken voor hun rekening en zijn een belangrijke vertrouwenspersoon. Op dagelijkse basis verzetten deze mensen een berg.”

Uit erkentelijkheid trakteerde het OCMW van Brugge haar 261 huishoudhulpen op een tube douchegel. “Zo drukken we onze appreciatie uit voor waardevol menselijk kapitaal. Dat kapitaal maakt het leven comfortabel voor wie ondersteuning nodig heeft bij de dagelijkse dingen. De huishoudhulpen van het OCMW maken in bescheidenheid een groot gebaar. Daar zijn we trots op”, aldus nog de voorzitter.

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: