Opendeurdag zorgcampus Ten Boomgaarde lokt meer dan 1.300 bezoekers

geplaatst op zaterdag 02 september 2017

Zondag 27 augustus hield de vernieuwde zorgcampus Ten Boomgaarde open deur. “Meer dan 1.300 bezoekers namen een kijkje op de site van het OCMW Brugge”, bevestigt OCMW-voorzitter Dirk De fauw. “Het woonzorgcentrum en dienstencentrum in St-Michiels zijn zo goed als afgewerkt en openen begin oktober 2017 de deuren. De campus is een totaalproject op maat van buurtbewoners en zorgbehoevende senioren.”

Het voorbije weekend kwamen alvast heel wat geïnteresseerde ouderen en hun familie een kijkje nemen op Ten Boomgaarde. “42 van hen schreven zich in voor een woonverblijf. Daarnaast maakte de personeelsdienst van het OCMW tijdens deze opendeurdag ook afspraken met 8 nieuwe verpleegkundigen en 3 zorgkundigen”, onderstreept De fauw. “In totaal zal het afgewerkte WZC Ten Boomgaarde plaats bieden aan 128 zorgbehoevende senioren. Er zijn nog een aantal bedden vrij en wie vragen heeft over een opname of meer info wenst, kan hiervoor terecht op intakezorg@ocmw-brugge.be

Bruggelingen hebben voorrang op de wachtlijst voor WZC Ten Boomgaarde, net als mensen met een link met Brugge (woonplaats van de kinderen of de mantelzorger).

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: