groepsaankoop zonnepanelen van start

geplaatst op zaterdag 16 september 2017

 “West-Vlaanderen kiest Zonne-energie” organiseert tussen 1 en 30 september voor de derde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Op deze manier kunnen alle inwoners van West-Vlaanderen een compleet zonnepanelensysteem kopen tegen een scherpe prijs. Het OCMW en stad Brugge willen de Bruggeling warm maken om in het groepsverhaal te stappen.

OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “De groepsaankoop zonnepanelen biedt een pak voordelen: Zo kan een doorsneegezin, dankzij een installatie op maat, haar investering in een kleine 10 jaar terugverdienen. Daarnaast is de opgewekte elektriciteit letterlijk gratis. Er zijn ook leningen beschikbaar om deze energiebesparende investering te spreiden. Kiezen voor zonnepanelen maakt een verschil voor de portefeuille, het milieu én de stad. Als we geloven in een klimaatneutraal Brugge tegen 2050, dan moeten we ook geloven dat we het samen iets makkelijker kunnen realiseren. De groepsaankoop zonnepanelen is alvast een stap in de goede richting.”

Inschrijven voor de groepsaankoop kan van 1 tot en met 30 september. Geïnteresseerden kunnen hiervoor terecht aan het energieloket vanDe Schakelaar’ in het Huis van de Bruggeling, of zich rechtstreeks registreren op de website www.wijkiezen.be

plaats een reactie bekijk reacties
mail print
tweet
Naam Email
Surname
 
Bericht
 
 
Er zijn nog geen reacties toegevoegd.

Agenda

    Momenteel geen agendaitems beschikbaar.

archief: